Omslagsbild: Legend

Översättare: Carina Jansson
Utgivningsdatum: 2018-10-05
ISBN: 978-91-32-20759-4
Målgrupp: Unga vuxna

Legend

Caraval är över för den här gången, och Scarlett och Tella är äntligen redo att lämna ön. Systrarna borde känna sig lättade - de har kommit bort från deras far och lyckats häva Scarletts arrangerade äktenskap. Men Tella är inte fri än: hon har en skuld att betala till en mystisk välgörare som gett henne ovärderlig information. För att stryka skulden måste hon göra något som ingen har lyckats med: avslöja Direktör Legends riktiga namn.

Det enda sättet att komma i närheten av svaret är att vinna Caraval, så än en gång måste Tella kasta sig in i spelet. Och nu står ännu mer på spel: om hon inte lyckas få reda på Legends identitet förlorar hon inte bara Caraval, utan också sitt eget liv. Om hon däremot lyckas vinna kommer inte bara skulden betalas: Direktör Legend och Caraval förgörs för gott.

Stephanie Garber bor i Kalifornien. Hennes debutbok Caraval som kom 2017 tog YA-världen med storm och fick lysande recensioner. Legendary är bok två i serien om systrarna Dragna.

Mer om författaren
203 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2018
99 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2018
99 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Julia Dufvenius
Utgiven: november 2018

Stephanie Garber

STEPHANIE GARBER bor i Kalifornien. Caraval är hennes debutroman, som har tagit YA-världen med storm och fått lysande recensioner. Hennes andra bok, Legend, kommer ut hösten 2018.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår