Omslagsbild: Ett spöke på lägret

Illustratör: Sandra Wagner Utgivningsdatum: 2018-10-05
ISBN: 978-91-32-20799-0
Målgrupp: 6-9

Ett spöke på lägret

Iskompisarna löser ett nytt mysterium
Sasha har hoppat av hockeyn och börjat träna konståkning tillsammans med Jasmine, Vendela och Saga. Sista veckan på sommarlovet ska de alla åka på konståkningsläger. Barnen ska bo i ett hus intill en kyrka som det sägs spöka i. Det skrämmer upp dem ordentligt, och de får svårt att sova. Det blir inte bättre av att saker till synes helt oförklarligt byter plats på nätterna, handdukar och kläder flyttas på. Om de ska våga stanna kvar på lägret, måste de hitta sanningen bakom mysteriet med spöklegenden.

Iskompisar är en ny lättläst och härlig serie om vänskap och om att stötta varandra. Det är också en berättelse om att lösa ett mysterium och inte ge upp – på flera sätt. I den här boken är det Sasha, killen som hoppar av hockeylaget för att börja med konståkning, som berättar.

Linda Skugge började skriva redan som artonåring och har sedan dess skrivit i de flesta av landets största tidningar och gett ut ett femtontal böcker, bland annat Saker under hudenFittstim och God natt min katt.

Mer om författaren
130 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2018
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2018
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Nadja Mirmiran
Utgiven: oktober 2018

Linda Skugge

Linda Skugge började skriva professionellt redan som artonåring och har sedan dess publicerats i de flesta av landets största tidningar och gett ut ett stort antal böcker. Linda Skugge bor med sin familj och två katter i Sollentuna.

 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår