Omslagsbild: Dennis hemlighet

Illustratör: Quentin Blake Översättare: Barbro Lagergren
Utgivningsdatum: 2013-05-07
ISBN: 978-91-32-16214-5
Målgrupp: 9-12

Dennis hemlighet

Dennis gömmer sina tidningar under madrassen. Han skäms. Eller han borde kanske skämmas. Den första tidningen han någonsin köpte, köpte han för att han tyckte om flickan på omslaget. Hon påminde honom om hans mamma. Det enda Dennis har kvar av sin mamma är ett fotografi, där hon har på sig en gul klänning med broderade rosor. Sedan dess har han fortsatt köpa tidningarna som alla handlar om mode. Om frasande, färgsprakande tyger och utsökta broderier. Om böljande, vackra klänningar. Dennis bor i ett trist hus på en trist gata i en trist stad. Hans liv består inte av så många glädjeämnen, förutom att han är bäst i fotbollslaget. Men så upptäcker han att någonting spirar inom honom en längtan, en passion, en dröm! Och när han väl vågar följa den drömmen, så kommer hans liv aldrig någonsin att blir detsamma igen.

Mer om författaren
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2013
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Peter Öberg
Utgiven: maj 2013

David Walliams

David Walliams är numera ett litterärt, bästsäljande fenomen. Han är för många också känd som komiker (som ena halvan av humorduon i Little Britain). Han har skrivit ett stort antal barnböcker som alla slagit försäljningsrekord och blivit mycket väl mottagna i England. Där ses han som Roald Dahls ”tronföljare”. Gjej är den fjortonde boken som ges ut på svenska.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår