Omslagsbild: Superbitcharna gör bort sig

Översättare: Ylva Kempe
Utgivningsdatum: 2016-10-03
ISBN: 978-91-32-16815-4
Målgrupp: 9-12

Superbitcharna gör bort sig

Anne Bea och hennes bästa vän Nils är fortfarande långt ifrån populärast i sjuan. Men de är inte längre ensamma. Deras kompisgäng har faktiskt blivit så stort att de fyller ett helt bord i matsalen. Dessutom är klassens superbitchar ovänner, så Anne Bea får äntligen vara ifred. Som om inte det vore nog har bandet Fuck Justin fått sin första spelning, på självaste Halloween. Frågan är bara vem som ska sjunga. Snart inser Anne Bea att livet är en berg-och-dalbana. När man precis har nått toppen så bär det iväg neråt. Och så fort man klarat av en ny uppförsbacke så rasar man utför igen. Fast det kan förstås alltid dyka upp en oväntad sväng som förändrar allt.

Superbitcharna gör bort sig är uppföljaren till Kampen mot superbitcharna, en varm, rolig och träffsäker skildring av det sociala spelet i klassrummet.

Mer om författaren
138 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2016
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2016
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Hannah Schmitz
Utgiven: oktober 2016

A Audhild Solberg

A. Auhild Solberg bor i Oslo och älskar film, böcker och mat (men hon lagar den helst inte själv). Hon arbetade i förlagsbranschen i 15 år innan hon debuterade som författare med Kampen mot superbitcharna.  

 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår