Omslagsbild: Vi är en

Översättare: Lina Erkelius
Utgivningsdatum: 2016-09-01
ISBN: 978-91-32-16979-3
Målgrupp: 12-15

Vi är en

Sextonåriga Grace och Tippy är sammanvuxna tvillingar, förenade vid höften. De delar bokstavligt talat allt. De är två individer med egna känslor, rädslor och hemligheter, men ändå en. När familjen inte längre har råd med privatundervisning måste tvillingarna för första gången börja i en vanlig skola. Hierarkierna är stenhårda och korridorerna fyllda av nyfikna blickar, elaka viskningar och rykten. Men för första gången kan de skaffa riktiga vänner, och kanske till och med snudda vid något som tidigare varit otänkbart – den stora kärleken. Men så tvingas Grace erkänna att hon inte mår bra och plötsligt står tvillingarna inför ett omöjligt val.

Vi är en är en berättelse om identitet och systerskap, framförd i en unik berättarstil som gjort Sarah Crossan uppmärksammad världen över.

SARAH CROSSAN har varit verksam som lärare i engelska och drama vid Cambridge University men skriver numera böcker på heltid. Hennes böcker Apple and Rain och The Weight of Water har båda nominerats till The Carneige Medal, och Vi är en (One) nominerades till The Irish Book Awards. Sarah Crossan kommer från Irland och bor för närvarande i England. 
  

Mer om författaren
169 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2016
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2016
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Disa Östrand
Utgiven: september 2016

Sarah Crossan

Sarah Crossan har varit verksam som lärare i engelska och drama vid Cambridge University men skriver numera böcker på heltid. Hennes böcker Apple and Rain och The Weight of Water har båda nominerats till The Carneige Medal, och Vi är en (One) är nominerad till The Irish Book Awards. Sarah Crossan kommer från Irland och bor för närvarande i England. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår