Omslagsbild: Smartast i stallet

Illustratör: Johanna Kristiansson Fotograf: Bengt Öberg
Utgivningsdatum: 2017-03-30
ISBN: 978-91-32-17865-8
Målgrupp: 6-9

Smartast i stallet

Svante är en shetlandsponny med mycket gott självförtroende. Enligt honom själv är han inte bara den snyggaste hästen i stallet utan också den smartaste. I vanliga fall har Svante ingenting emot barn. Åtminstone inte så länge de ger honom godis och säger att han är finast i världen. Men en dag dyker det upp två barn i stallet. Stallägaren Greta har lovat att de ska få rida på Svante. Men då surnar Svante till. Det värsta han vet är att anstränga sig i onödan. För att slippa undan ridturen är Svante tvungen att tänka ut en riktigt listig plan. Vilken tur att han har han sin ovanligt smarta hjärna.

Omåttligt populära Pia Hagmar är tillbaka med en helt ny serie hästböcker, Svante kommer att bli en framtida favorit hos många unga läsare.

Mer om författaren
120 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2017
79 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2017
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Pia Hagmar
Utgiven: september 2017

Pia Hagmar

Pia Hagmar har skrivit ett stort antal spännande, gripande och betydelsefulla böcker för B. Wahlströms under många år och är en av våra mest älskade författare. 
Hon är ständigt aktuell med historier för alla åldrar.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår