Omslagsbild: Superbitcharna och spökhuset

Översättare: Ylva Kempe
Utgivningsdatum: 2017-03-01
ISBN: 978-91-32-17872-6
Målgrupp: 9-12

Superbitcharna och spökhuset

Inför sjuornas årliga klassresa testar skolan något helt nytt: Bakkemo Bootcamp, beläget i ett gammalt nedlagt hotell uppe på fjället. Nils och Anne Bea är nervösa. Inte nog med att de måste stå ut med superbitcharna hela veckan, Theas supersnobbiga mamma ska följa med. Dessutom kommer en klass från en annan skola vara där samtidigt, och de kan bli tvungna att dela rum med med folk de aldrig träffat. Men när de går av bussen uppe i fjällbyn inser de att de har betydligt större problem än så. Hotellet ser ut att vara hämtat från en skräckfilm, och enligt sägnen hemsöks det av en orolig ande. Det dröjer inte länge innan de alla är skrämda från vettet.Samtidigt slits Anne Bea mellan Magnus som hon varit förälskad i länge, och den charmige Jesper från den andra skolan. Går det att vara kär i två stycken samtidigt?

Mer om författaren
138 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2017
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2017
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Hannah Schmitz
Utgiven: mars 2017

A Audhild Solberg

A. Auhild Solberg bor i Oslo och älskar film, böcker och mat (men hon lagar den helst inte själv). Hon arbetade i förlagsbranschen i 15 år innan hon debuterade som författare med Kampen mot superbitcharna.  

 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår