Omslagsbild: Finns det björkar i Sarajevo?

Utgivningsdatum: 2018-03-29
ISBN: 978-91-32-19801-4
Målgrupp: 12-15

Finns det björkar i Sarajevo?

Kevin ska ta hand om sin bror Charlie, som har en funktionsnedsättning, när deras föräldrar för första gången ska åka tillbaka till sitt hemland Bosnien. Men så ringer Hannes och bjuder med Kevin till Liseberg. Hannes är Kevins enda kompis och besöket på Liseberg känns livsviktigt. Kvar hemma lämnas Charlie, med ett löfte om att Kevin snart är tillbaka. På Liseberg finns även Hannes flickvän Linn och hennes kompis Amanda och de fyra har en magisk försommarkväll tillsammans. Men när Kevin kommer hem är Charlie försvunnen. De fyra vännerna ger sig ut för att leta efter honom och under sökandet testas deras relationer och känslor kommer upp till ytan. Allt kommer att förändras.

Mer om författaren
79 kr Bok - Pocket
Utgiven: mars 2020
109 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2018
109 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Martin Wallström
Utgiven: oktober 2018

SENASTE RECENSIONERNA

Finns det björkar i Sarajevo?
"en fantastisk bok om syskon, kärlek, trasiga människor och det svåra men viktiga att få höra till"
Carolina Läser
Finns det björkar i Sarajevo?
"Det är så bra. Det är så vansinnigt bra"
Kulturkollo

Christina Lindström

Christina Lindström debuterade 2015 med den kritikerrosade ungdomsromanen Hälsningar från havets botten och gav under året även ut den lättlästa boken Leo och klumpen i magen. Sedan dess har hon gett ut ett stort antal böcker och är en lika uppskattad författare för de yngre såväl som de äldre läsarna.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår