Omslagsbild: Superbitcharnas hemlighet

Översättare: Ylva Kempe
Utgivningsdatum: 2018-01-03
ISBN: 978-91-32-20143-1
Målgrupp: 9-12

Superbitcharnas hemlighet

Anne Bea har äntligen en pojkvän på riktigt och livet borde vara perfekt. Men ingenting blir som hon förväntat sig, särskilt inte när det börjar en ny tjej i klassen. Den nya - Natalia - är både trevlig och helt sjukt snygg. Hon blir snabbt gängets mittpunkt och plötsligt är det som om Anne Bea inte finns längre. Fast är Natalia verkligen så schysst? Snart får Anne Bea stöd från oväntat håll och sjuornas avslutningsresa blir full av dramatik, hemliga allianser och överraskande förälskelser.

Superbitcharnas hemlighet är den fjärde, och avslutande, delen i Audhild Solbergs prisbelönta serie om Anne Bea, hennes bästa vän Nils och klassens superbitchar.

Mer om författaren
138 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2018
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2018
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Hannah Schmitz
Utgiven: januari 2018

A Audhild Solberg

A. Auhild Solberg bor i Oslo och älskar film, böcker och mat (men hon lagar den helst inte själv). Hon arbetade i förlagsbranschen i 15 år innan hon debuterade som författare med Kampen mot superbitcharna.  

 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår