Omslagsbild: Hilda och årets kalas

Illustratör: Annika Lundholm Moberg Utgivningsdatum: 2018-08-07
ISBN: 978-91-32-20529-3
Målgrupp: 6-9

Hilda och årets kalas

Christina Lindströms serie om Hilda och hennes vänner är varm och charmig, med mycket igenkänning för barn i lågstadieåldern. Hilda gillar allt möjligt. Hårdrock, hästar och rockringar. Och så spelar hon flöjt. Hennes två bästisar Bella och Henning bor i samma hus. Men en lunchrast vänds hela Hildas liv upp och ner. Wilma i klassen ska ha kalas i bowlinghallen det ska till och med bli Årets kalas. Både Bella och Henning är bjudna. Alla verkar faktiskt vara bjudna, utom Hilda. Plötsligt känns det som om Hilda inte har några kompisar längre och ingen förstår att något är fel. Inte ens mamma. Hon har fullt upp med att oroa sig för att bilen är trasig och att det kommer att bli dyrt att laga den.

Mer om författaren
124 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2018
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2018
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Hannah Schmitz
Utgiven: oktober 2019

SENASTE RECENSIONERNA

Hilda och årets kalas
"Ont-i-magen-bra, alltså"
Carolina läser
Hilda och årets kalas
"Boken om Hilda är en bok jag hoppas får stor spridning.."
Villivonkans
Hilda och årets kalas
"en fröjd att läsa högt"
Barnboksfamiljen

Christina Lindström

Christina Lindström debuterade 2015 med den kritikerrosade ungdomsromanen Hälsningar från havets botten och gav under året även ut den lättlästa boken Leo och klumpen i magen. Sedan dess har hon gett ut ett stort antal böcker och är en lika uppskattad författare för de yngre såväl som de äldre läsarna.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår