Omslagsbild: Hilda och hamsterstölden

Illustratör: Annika Lundholm Moberg Utgivningsdatum: 2019-03-15
ISBN: 978-91-32-21023-5
Målgrupp: 6-9

Hilda och hamsterstölden

Hilda bor med sin mamma och sin storebror i en lägenhet. I samma hus bor hennes bästa kompisar Bella och Henning. De gör allt tillsammans och har alltid roligt. Och en dag blir det extra roligt för då får Bella en hamster. En alldeles egen hamster! Det finns dock en tråkig sak Henning är allergisk. Jag kan ta bilder på hamstern , säger Bella, men det är ju inte alls samma sak. Henning blir jätteledsen och plötsligt är de tre bästa vännerna inte så himla mycket bästisar längre. Och en dag är hamstern borta har någon stulit den? Vem i såna fall?


Hilda och hamsterstölden är den andra delen i serien om Hilda. Det är en berättelse om vänskap och avundsjuka och vad som händer när någon gör något väldigt dumt.

Mer om författaren
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2019
79 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2019
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Hannah Schmitz
Utgiven: september 2019

Christina Lindström

Christina Lindström debuterade 2015 med den kritikerrosade ungdomsromanen Hälsningar från havets botten och gav under året även ut den lättlästa boken Leo och klumpen i magen. Sedan dess har hon gett ut ett stort antal böcker och är en lika uppskattad författare för de yngre såväl som de äldre läsarna.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår