Omslagsbild: Selma, Tora och Kitty

Illustratör: Ingrid Flygare Utgivningsdatum: 2019-04-12
ISBN: 978-91-32-21005-1
Målgrupp: 6-9

Selma, Tora och Kitty

Äntligen sommarlov! Selma är ute på ön med pappa, lillebror och mormor och morfar. Det är lite ensamt på landet, men så träffar Selma Tora. Tora är lika gammal och har precis flyttat ut till ön. Hon bor i det stora vita huset bakom affären, där det finns både badkar och spoltoa och massor av djur! Bäst av allt är kattungarna.
Selma och Tora leker varje dag. Tills allt plötsligt är förändrat utan att Selma förstår varför. Som tur är hittar hon Kitty istället. Kitty är visserligen ingen vanlig kompis, utan en kattunge. Men hon tillhör någon annan, Selma vet ju det. Ändå bestämmer hon sig för att ta med Kitty hem. Hon kommer på det perfekta gömstället, men saker och ting går inte alls som hon har tänkt sig.

Selma, Tora och Kitty är den fristående fortsättningen på Selma och pappa, i vilken vardagen för familjen förändrades när pappan blev svårt sjuk. Men i Selmas sjuåriga liv är det så mycket annat som pågår och är viktigt som sommarlov, kompisar och gulliga kattungar.

Mer om författaren
124 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2019
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2019
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Gustaf Hammarsten
Utgiven: maj 2019

Katja Tydén

Katja Tydén bor i Stockholm och arbetar som förlagsredaktör. Böcker har alltid varit ett stort intresse, och hon bestämde sig tidigt för att det var det hon skulle jobba med. Selma och pappa är hennes debut. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår