Omslagsbild: En blivande fe - Magiska fam 2

Illustratör: Marta Kissi Översättare: Carina Jansson
Utgivningsdatum: 2019-01-08
ISBN: 978-91-32-20175-2
Målgrupp: 6-9

En blivande fe - Magiska fam 2

Ella Brooks mamma ser kanske ut som en vanlig mamma men det är hon absolut inte. Hon kan förvandla sig till en fe. Så Ella längtar tills hon blir stor. Då kommer hon också bli en riktig fe med glittrande vingar, redo att uttala massor av roliga förtrollningar! Mamma behöver bara vifta med sin datastav och uttala den rätta magiska koden (om hon minns den) så kan hon till exempel trolla fram ett perfekt födelsedagskalas, inklusive den största tårtan du någonsin sett. Men ganska ofta går saker och ting på tok. Den här gången får vi till exempel skratta åt busiga små apor på en bjudning och en pool fylld av glass på en ganska speciell semesterresa ...

Ella tycker faktiskt att hon får mer övning i hur man löser problem än hur man trollar. Frågan är om hon hinner bli tillräckligt duktig tills hon blir stor?

En blivande fe är andra delen i serien Magiska familjen, en ljuvligt illustrerad, supercharmig och lättläst serie om Ella och hennes mamma. Följ med på deras förtrollande äventyr!

Mer om författaren
128 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2019
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2019

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella (som egentligen heter Madeleine Wickham) var ekonomijournalist innan hon blev författare. Hon har skrivit ett stort antal böcker och hennes serie Shopaholic har sålt miljoner exemplar över världen. Hon bor i London med sin familj. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår