Omslagsbild: Sirenen

Översättare: Sabina Söderlund
Utgivningsdatum: 2019-05-10
ISBN: 978-91-32-21042-6
Målgrupp: Unga vuxna

Sirenen

Kahlen är en siren, dömd till att lura ner människor i vattnet med sin röst, som är dödlig för alla som hör den. Kahlen och hennes siren-systrar är övernaturligt vackra och de åldras inte. För att inte väcka uppmärksamhet reser de från plats till plats och Kahlen känner sig alltid ensam, trots systrarnas närvaro.
Men så möter hon Akinli. Han är snäll, rolig och snygg allt som Kahlen nånsin har drömt om. Hon kommunicerar med honom genom att skriva lappar och snart har de fallit för varandra. Men Kahlen vet vad hon är och hon vet vad hennes röst kan göra, och att vara tillsammans med Akinli skulle innebära livsfara för dem båda. Ska Kahlen göra det rätta och lämna Akinli bakom sig, eller ska hon följa sitt hjärta och kämpa för deras kärlek?

Mer om författaren
169 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2019
55 kr Bok - Pocket
Utgiven: maj 2020
99 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2019
99 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Frida Hallgren
Utgiven: maj 2019

Kiera Cass

Kiera Cass släppte sin första bok 2009. Hon är uppvuxen i South Carolina och har en examen i historia. Hon älskar efterrätter, pojkband och bokhyllor, och hatar att flyga.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår