Omslagsbild: Bästa vänner

Illustratör: Johanna Kristiansson Fotograf: Bengt Öberg
Utgivningsdatum: 2019-06-10
ISBN: 978-91-32-21058-7
Målgrupp: 6-9

Bästa vänner

"Hästarna i stallet tycker att jag skryter när jag berättar mina historier. Men är man bäst så är man. Inte ska jag väl behöva ljuga bara för att de inte ska bli avundsjuka, eller hur? Stallkatten Stella gillar i alla fall mina historier. Stella gillar mig. Vi två är bästa vänner."

Men plötsligt händer det otänkbara Svantes bästa vän Stella struntar i Svante och väljer i stället att leka med hunden Bazzen. Stella som inte ens gillar hundar. Nu ligger hon och spinner på Bazzens rygg i stället för på Svantes som hon brukar. Svante får inte ens vara med och leka. Allt är som en hemsk mardröm. Vad kan man göra när ens bästa vän sviker?

Svante bestämmer sig för att berätta en av sina fantastiska historier för Bazzen och Stella. Historien om när Svante var ett litet föl och hans kompis försvann. Men det är också en historia om att bli sviken av sin allra bästa vän.
Har Svante rätt kan en historia hjälpa Stella att förstå hur det känns att bli sviken? Kommer Svante och Stella att bli vänner igen?

Mer om författaren
107 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2019
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juni 2019
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Pia Hagmar
Utgiven: juni 2019

Pia Hagmar

Pia Hagmar har skrivit över 60 böcker för B. Wahlströms och är en av våra mest älskade författare. Hon är ständigt aktuell med böcker för alla åldrar.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår