Omslagsbild: Ismonstret

Illustratör: Tony Ross Översättare: Sabina Söderlund
Utgivningsdatum: 2019-10-18
ISBN: 978-91-32-21109-6
Målgrupp: 9-12

Ismonstret

Följ med till ett snöigt, viktorianskt London, där rykten om en gigantisk best börjar sprida sig ...
När tioåriga Elsie hör talas om ett mystiskt, lurvigt monster som upptäckts på Nordpolen vill hon självklart veta allt om det! En märklig slump leder till att hon plötsligt står öga mot öga med varelsen.
Det här är berättelsen om en tio år gammal föräldralös flicka och en tio tusen år gammal mammut, en kolossalt rolig berättelse om att följa sina äventyrsdrömmar och om den mest oväntade vänskap.
David Walliams skriver alltid sina berättelser ur hjärtat, och som vanligt kommer karaktärer och stämning till liv på det mest fantastiska sätt genom Tony Ross illustrationer.


"Jag har haft enormt roligt när jag har skrivit den här boken. Det är en äventyrsberättelse som utspelar sig i London 1899, med både drottning Victoria och en ullig mammut i rollerna." /David Walliams

 

Mer om författaren
149 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2019
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2019
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Fredde Granberg
Utgiven: oktober 2019

David Walliams

David Walliams är numera ett litterärt, bästsäljande fenomen. Han är för många också känd som komiker (som ena halvan av humorduon i Little Britain). Han har skrivit ett stort antal barnböcker som alla slagit försäljningsrekord och blivit mycket väl mottagna i England. Där ses han som Roald Dahls tronföljare . Midnattsgänget är den tolfte boken som ges ut på svenska.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår