Omslagsbild: Den vackraste regnbågen

Illustratör: Monique Dong Översättare: Lottie Eriksson
Utgivningsdatum: 2020-12-29
Mediekontakt: Maria Bovin
ISBN: 978-91-32-21284-0
Målgrupp: 6-9

Den vackraste regnbågen
Snösystrarnas magiska krafter växer sig starkare för varje nytt äventyr, men det gör också den onda Skugghäxans! Hon vill till varje pris finna Det böljande ljusets magi och på så vis bli mäktigast i det förtrollade riket Nordovien. Hanna, Ida och Magda måste återigen ge sig ut på en resa genom för att hitta ett ljusklot som deras mor, drottningen, gömt för att skydda det från Skugghäxan.
Den här gången leder spåren till en mystisk plats med källor där regnbågar bildas. Men källorna värms upp av het, bubblande lava. Det gör förstås att uppdraget blir både farlig och svårt.

Snösystrarna är en härlig serie för alla som gillar spänning, prinsessor och magi. Vackra klänningar och tindrande diadem har en självklar plats men det har även systrarnas mod och klipskhet.
Mer om författaren
127 kr Bok - Inbunden
Utgiven: december 2020
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2021
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Oscar Askelöf
Utgiven: januari 2021
Photo

Astrid Foss

Astrid Foss är mycket hemlighetsfull. Ingen vet var hon bor eller om det är hennes riktiga namn. Man tror att hon tar en promenad med sina slädhundar varje morgon, för att sedan stänga dörren om sin timmerstuga och dricka en mugg varm choklad medan hon skriver sina böcker.

Monique Dong studerade först till att bli animatör, men insåg att hon mest av allt älskade att illustrera barnböcker och bestämde sig för att följa den drömmen. Hon föddes i Sydafrika men bor i Kina med sin familj.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår