Omslagsbild: Det förtrollade vattenfallet

Illustratör: Monique Dong Översättare: Lottie Eriksson
Utgivningsdatum: 2021-07-23
ISBN: 978-91-32-21285-7
Målgrupp: 6-9

Det förtrollade vattenfallet
Snösystrarnas magiska krafter växer sig starkare för varje nytt äventyr, men det gör också den onda Skugghäxans! Hon vill till varje pris finna Det böljande ljusets magi och på så vis bli mäktigast i det förtrollade riket Nordovien.
Hanna, Ida och Magda lyckades hitta de tre vackra klot av ljus - ett lila, ett blått, ett rosa - som deras mor drottningen gömde just innan hon togs tillfånga av Skugghäxan. Varken drottningen eller kungen har kommit tillbaka, och nu måste systrarna bege sig ut på ännu ett farligt uppdrag. Om de inte lyckas så kanske deras föräldrar aldrig blir fria. Tur att de har en modig isbjörnsunge till hjälp!

Snösystrarna är en härlig serie för alla som gillar spänning, prinsessor och magi. Vackra klänningar och tindrande diadem har en självklar plats men det har även systrarnas mod och klipskhet.


Mer om författaren
Photo

Astrid Foss

Astrid Foss är mycket hemlighetsfull. Ingen vet var hon bor eller om det är hennes riktiga namn. Man tror att hon tar en promenad med sina slädhundar varje morgon, för att sedan stänga dörren om sin timmerstuga och dricka en mugg varm choklad medan hon skriver sina böcker.

Monique Dong studerade först till att bli animatör, men insåg att hon mest av allt älskade att illustrera barnböcker och bestämde sig för att följa den drömmen. Hon föddes i Sydafrika men bor i Kina med sin familj.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår