Omslagsbild: Spindelhuset

Illustratör: Astrid Tolke Utgivningsdatum: 2021-10-15
Mediekontakt: Terri Herrera
ISBN: 978-91-32-21341-0
Målgrupp: 6-9

Spindelhuset
En långbent spindel kommer gående över väggen och sätter sig på min hand. I vanliga fall hade jag skrikit högt. Nu skakar jag bara handen, fortfarande med blicken på statyn. På pappa fångad i nät.

Meralda och hennes pappa får problem med bilen på en enslig skogsväg. För att skydda sig mot regnet och vänta ut natten går de tills de hittar ett stort, slitet hus. Meralda känner genast att det är något som inte stämmer, men hennes pappa går in. Det skulle han inte ha gjort ... Inne i huset vaktar en enorm spindel och snart har hon fångat pappa i sitt nät. För att rädda honom och sig själv måste Meralda lösa spindelns gåtor och ta sig igenom hennes farliga labyrinter. Labyrinter som självklart vaktas av spindlar. Vågar du följa med in i Spindelhuset?

Spindelhuset är en spännande kapitelbok, som även innehåller fem kluriga labyrinter för läsaren att lösa själv.


 
Mer om författaren
122 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2021
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2021

David Renklint

David Renklint bor i Siljansnäs i Dalarna och skriver skräck och fantasy för barn, ungdomar och vuxna. Han debuterade 2018 med skräckromanen Det går en liten ängel och har skrivit ett tiotal böcker. Vid sidan av författandet jobbar han som bibliotekspedagog.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår