Omslagsbild: Den busiga kattungen

Illustratör: Olivia Chin Mueller Översättare: Helena Stedman
Utgivningsdatum: 2022-04-19
Mediekontakt: Maria Bovin
ISBN: 978-91-32-21442-4
Målgrupp: 6-9

Den busiga kattungen
Ett slott är inte en bra plats att ha husdjur på, men prinsessan Beatrice kan inte rå för att hon jämt hittar ett nytt litet djur att hjälpa. Hon tänker inte låta sig hindras av slottets regler om husdjur, även om hennes pappa, kungen, har sagt nej.

En dag hittar Beatrice en ensam liten kattunge och bestämmer sig för att ta hand om den, fast bara tills hon hittat kattungens riktiga matte eller husse. Den visar sig vara riktigt busig och ger sig snart ut på egna äventyr. När den rymmer från prinsessans rum måste hon leta i de stora, mörka salarna. Hon försöker vara modig, men så händer det som inte får hända...

I varje bok hjälper prinsessan ett nytt djur som behöver ett hem, men det svåraste är inte att ta hand om djuren utan att hålla allt hemligt! Med ett glänsande folieomslag och underbara illustrationer är detta den perfekta boken för djurälskande läsare, från sex år och uppåt. En söt läskaramell med lagom mycket spänning och bus.
Mer om författaren
122 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2022
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2022

Paula Harrison

Paula Harrison ville bli författare redan som liten och har numera skrivit ett flertal bästsäljande barnböcker. Inspiration till sina berättelser finner hon i allt möjligt, från roliga molnformer till intressanta diskussioner med barn. Hon älskar sandstränder och popcorn, bor med sin familj i Buckinghamshire, som inte ligger nära havet - så när det är möjligt reser hon så långt det behövs för att hitta en strand varifrån hon kan paddla ut i havet.
Illustratören Olivia Chin Mueller älskar att leka med sina katter och att sy och tova miniatyrdjur.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår