Omslagsbild: Creepypasta

Utgivningsdatum: 2022-01-12
ISBN: 978-91-32-21459-2
Målgrupp: Unga vuxna

Creepypasta spökhistorier från internet
Boken kom ut 2014. Året därpå blev den en podd. Nu är Creepypodden en av Sveriges absolut största, men boken har i åratal varit slutsåld och omöjlig att få tag i. Tills nu. Äntligen kommer den unika nätskräckantologin Creepypasta - spökhistorier från internet ut i en omarbetad nyutgåva.

Några år efter millennieskiftet började olika spökhistorier dyka upp på forum och bloggar, skärmdumpade skräckberättelser skrivna av okända och hemlighetsfulla användare, kusliga upplevelser från en generation med internet som både vardagsrum och bakgård. I Creepypasta - spökhistorier från internet samlade och analyserade journalisten Jack Werner ett urval av de bästa och mest skrämmande berättelserna. Boken hittade en hängiven publik.

I denna nyutgåva har Werner omarbetat och uppdaterat sin bok, och kompletterat den med ett kapitel om Sveriges största skräckpodd. En perfekt bok för lyssnaren, läsaren eller vem som helst som dras till tillvarons mörkare hörn.
Mer om författaren
75 kr Bok - Pocket
Utgiven: januari 2022

Jack Werner

Jack Werner bor i Stockholm och arbetar som journalist och debattör. Han har mottagit bland annat Stora journalistpriset och Årets folkbildare. Han debuterade 2014 med Creepypasta --spökhistorier från internet och har därefter gett ut och medverkat i ett flertal olika böcker. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår