Omslagsbild: Bråkdrakarna flyttar in

Illustratör: Simon Howe Översättare: Carina Jansson
Utgivningsdatum: 2022-01-05
ISBN: 978-91-32-21488-2
Målgrupp: 6-9

Bråkdrakarna flyttar in
Där syskonen Ava och Jack bor flyger vilda drakar på himlen! Precis som hundvalpar är små drakar väldigt busiga och har massor av vassa tänder, och när de blir större kan de bli farliga för människor om de inte uppfostras ordentligt.

När Ava och Jacks föräldrar bestämmer sig för att ta hand om två små drakar, blir syskonen överlyckliga. Men att lära bråkiga drakar att uppföra sig är inte det lättaste! Drakarna Graun och Fafnine ser jättegulliga ut, men låt dig inte luras. Redan första dagen går massor på tok - men syskonen älskar sina drakar från första ögonkastet.

Första delen i ny, välskriven, fartig och äventyrlig serie med många bilder. Liksom Ninja Kid är Bråkdrakarna lekfullt formgiven med många bilder. Del två utkommer under hösten 2022.
Mer om författaren
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2022
79 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2022
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Ellen Bergström
Utgiven: januari 2022

Natalie Jane Prior

Natalie Jane Prior har skrivit många böcker för barn och unga vuxna, däribland den humoristiska fantasyserien Lily Kuvare, som sålt över en halv miljon exemplar. Hon har vunnit flera priser, som till exempel Children's Book Council of Australia Awards. Natalie bor i Brisbane, Australien med sin familj.
Illustratören Simon Howe är välkänd i Australien som bilderboksskapare och animatör.
 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår