Omslagsbild: Bråkdrakarna börjar skolan

Illustratör: Simon Howe Översättare: Carina Jansson
Utgivningsdatum: 2022-07-22
ISBN: 978-91-32-21490-5
Målgrupp: 6-9

Bråkdrakarna börjar skolan
Där syskonen Ava och Jack bor finns det drakar! Precis som hundvalpar är små drakar väldigt busiga och har massor av vassa tänder, och när de blir större kan de bli farliga för människor om de inte uppfostras ordentligt.

Graun och Fafnine har flyttat hem till Ava och Jacks familj och stortrivs. Men nu är det dags att testa något helt nytt, nämligen att gå i skolan. Jack och Ava är överlyckliga - de får ju flygskjuts dit! Och Graun och Fafnine är förväntansfulla inför att få börja ta draklektioner. Men snart förstår de att skolan inte bara handlar om att leka och ha roligt, de måste också lära sig många nya regler. Dessutom är inte alla drakar i klassen snälla.

Självklart kan bråkdrakarna inte låta bli att hitta på helt galna bus! Frågan är bara om det leder till större problem än vanligt för Ava och Jack ...

Andra delen i ny, välskriven, rolig och äventyrlig serie med många bilder.Mer om författaren
149 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2022

Natalie Jane Prior

Natalie Jane Prior har skrivit många böcker för barn och unga vuxna, däribland den humoristiska fantasyserien Lily Kuvare, som sålt över en halv miljon exemplar. Hon har vunnit flera priser, som till exempel Children's Book Council of Australia Awards. Natalie bor i Brisbane, Australien med sin familj.
Illustratören Simon Howe är välkänd i Australien som bilderboksskapare och animatör.
 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår