Illustratör: Simon Howe Översättare: Carina Jansson
Utgivningsdatum: 2023-03-17
ISBN: 9789132216329
Målgrupp: 6-9

Bråkdrakarna och den stora festen - bråkdrakarna 3

Där syskonen Ava och Jack bor finns det drakar! Precis som hundvalpar är små drakar väldigt busiga och har massor av vassa tänder, och när de blir större kan de bli farliga för människor om de inte uppfostras ordentligt.

Hos Ava och Jack bor Graun och Fafnine, två jättebusiga små drakar. Nu är det dags för dem och alla andra drakar att fira nyår! I en hel vecka ska barn och drakar ha roligt tillsammans. Massor av smaskig mat, en jättestor brasa, fest och bus och – bäst av allt – ett sprakande fyrverkeri!

Men när några andra drakar gör allt för att förstöra för Graun och Fafnine riskerar firandet att bli en total katastrof! Tredje delen i en välskriven, rolig och äventyrlig serie med många bilder.

Mer om författaren

Natalie Jane Prior

Natalie Jane Prior har skrivit många böcker för barn och unga vuxna, däribland den humoristiska fantasyserien Lily Kuvare, som sålt över en halv miljon exemplar. Hon har vunnit flera priser, som till exempel Children's Book Council of Australia Awards. Natalie bor i Brisbane, Australien med sin familj.
Illustratören Simon Howe är välkänd i Australien som bilderboksskapare och animatör.
 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår