Läsglädje i MAX-boxen

onsdag 07 november 2018

För åttonde gången samarbetar B.Wahlströms Bokförlag med MAX. Ambitionen är att inspirera barn i alla åldrar att upptäcka glädjen med att läsa. Under november kommer vi att dela ut fyra nya böcker i Maxboxen. Vi hoppas att hela familjen ska få många mysiga lässtunder tillsammans!

Nu får du möjlighet att lära känna Vitnos - det lilla russet och alla de andra russen på Gotland. De råkar ut för flera överraskningar och här händer det spännande saker varje dag.

I boken Rullatorn får du följa Benny Brun, en kille som funderar över livet och människorna i staden där han bor medan han åker runt på sin sparkcykel. Han funderar hur det skulle vara att vara pensionär, en bebis eller kanske jobba på bank. Bennys fantasier flyger iväg med honom och man vet aldrig var det kommer sluta.

Tim och Tove leker i sin trädkoja när de plötsligt får syn på ett par skumma typer som smyger sig in hos grannen. Kan det vara inbrottstjuvar? Följ barnen och deras hund Ludde när de smyger efter i boken Inbrottet.

Den fjärde boken - Nils och Majas båtäventyr är Nils och Maja hos morfar i hans stuga vid havet. Morfar är lite sur, för hans båt är trasig. Men en dag har morfar lånat en båt, då blir Nils orolig. Han gillar inte att åka fort. Fast det gör morfar och Maja.

Samarbetet mellan B. Wahlströms och MAX har pågått under flera års tid, och barnböckerna är en omtyckt och uppskattad överraskning i Maxboxen för såväl stora som små läsare.

NYHETER

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår