Äntligen kommer fjärde delen av Musse & Helium!

Barnboksfenomenet Musse & Helium har sålt över 100 000 exemplar och legat på topplistorna utan avbrott sedan maj 2019. Nu kommer fjärde boken i serien.

fredag 24 april 2020

Camilla Brinck har gjort saker de flesta bara drömmer om. Hon har jobbat som popstjärna, varit med i melodifestivalen och hennes bokserie om Musse & Helium har legat utan avbrott på topplistorna sedan maj 2019. Nu släpps fjärde delen i serien och intresset är högt!

- Det känns helt fantastiskt och osannolikt att jag har fått skriva de här fyra böckerna. Varje dag får vi mejl från föräldrar och lärare som berättar hur mycket mössen betyder för deras barn. De är som deras extra-kompisar, säger Camilla Brinck.

Böckerna är fulla med magiska illustrationer som förhöjer läsupplevelsen för såväl stora som små.

- När jag växte upp hade jag väldigt svårt för högläsningsstunderna i skolan, jag kunde inte vara stilla så länge, så när jag började skriva på bok 1 var målet att skriva en bok som tilltalade barnens lust och fantasi så mycket att de skulle VILJA vara stilla. Därför är bilderna så viktiga. De ska locka in barnen i Musse och Heliums värld och sedan ska det fantasifulla språket och handlingen hålla dem kvar, säger Camilla.

I serien om Musse & Helium får vi följa två små möss som av en slump upptäcker att de är prins och prinsessa i Djurriket. Tillsammans med sina nyvunna vänner ger de sig ut på sitt livs äventyr för att hitta Guldosten och rädda Djurriket från de onda Duvjägarna som vill ta makten. I fjärde boken, I Duvjägarnas klor, upptäcker mössen av Djurriket har blivit invaderat av onda Duvjägare. Nu måste Musse & Helium göra sitt yttersta för att undkomma Duvjägarna och rädda riket och dess invånare en gång för alla!

119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2020

NYHETER

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår