När höstlovet blir allt annat än boooring

Agnes, Sindre, Ben och Tyra ska alla spendera höstlovet i en liten by på landsbygden. De är övertygade om att det kommer bli ett oerhört tråkigt lov. Men redan första dagen hittar de fyra ungdomarna en död man i skogen och allt vänds upp och ner.

fredag 09 oktober 2020

I Harpa möter vi fyra ungdomar som alla har fullt upp med sitt eget. Agnes har mer eller mindre blivit ivägskickad till byn för att hennes föräldrar inte har tid med henne, hennes kusin Sindre vill hellre spela tv-spel med kompisen Ben och grannen Tyra har fullt upp med att försöka dölja vad som pågår hemma. Men så gör de fyra tonåringarna en fruktansvärd upptäckt. En man hittas död i skogen, med halsen avsliten. Det är något som inte stämmer i den lilla byn, något som varken traktens jägare eller polisen förstår.

- Titeln Harpa har inget med instrumentet att göra, säger A Audhild. Harpa är ett väsen som du inte kan föreställa dig. Som bara finns i mardrömmarna. Tro mig, för boken är inspirerad av en av de värsta mardrömmarna jag någonsin haft!

A. Auhild Solberg är en av Norges mest välkända barn- och ungdomsboksförfattare och har vunnit ARKS barnbokspris för sina böcker två gånger, först för Kampen mot superbitcharna och nu senast för Harpa.

159 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2020
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2020

NYHETER

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår