Hur illa kan tio blind-dejter bli?!

Tänk dig att du är nybliven singel och din familj bestämmer sig för att muntra upp dig genom att arrangera tio dejter i rad. Skulle du vara peppad eller livrädd?

onsdag 11 november 2020

När Sophies föräldrar bestämmer sig för att resa bort över jul övertalar hon dem att få stanna hos sin mormor och morfar istället. Planen är att smita ut och kunna träffa (läs: hångla med) sin pojkvän Griffin utan att någon lägger sig i. Men när hon ska överraska Griffin med de goda nyheterna hör hon honom säga till en kompis att han egentligen vill att Sophie ska åka bort, att han vill ha en paus. Mormor kommer på en briljant plan för att muntra upp Sophie, som är helt förkrossad: bästa sättet att laga ett brustet hjärta är att kasta sig ut i dejtingdjungeln!

- Blind dates har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Jag träffade min man på en blind date på Alla hjärtans dag 1992. Vi har varit tillsammans i 27 år (varav 22 år som gifta) och har tre underbara söner, berättar Ashley Elston för bloggen Booktopia.

Sophie har en stor släkt och på mormors uppmaning engagerar sig alltifrån hennes jämnåriga kusiner till hennes galna moster Patricia i att arrangera dejter. Dessutom drar någon igång i en vadslagning om hur länge varje dejt ska vara och vem som ska lyckas bäst i sitt äktenskapsmäklande.

- Jag är, precis som Sophie, uppvuxen i en väldigt stor familj. Min mamma hade sex syskon och alla mina ledigheter spenderades i ett stort hus med alla mostrar, morbröder och kusiner. Det var helt kaotiskt och helt underbart, säger Ashley.

Mitt i allt dejtande dyker Griffin upp igen, och det gör Sophie mer förvirrad än någonsin. För kanske, kanske har hon börjat få känslor för någon annan. Någon som absolut inte är tillgänglig. Det här kommer bli den värsta julen i Sophies liv. Eller ...?

99 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2020
99 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Alva Bratt
Utgiven: oktober 2020
179 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2020

NYHETER

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår