Joshua Aaron

Amaris resa börjar nu!

Äntligen finns bokfenomenet Amari och Nattbröderna på svenska! Boken är den första delen i ett fartfyllt och förtrollande fantasyäventyr av debutanten B.B. Alston. Den perfekta boken för Harry Potter-fans

torsdag 29 april 2021

Amari har aldrig slutat tro att hennes försvunna bror Quinton lever. Inte ens när polisen hävdar att han är död. Hon vet att han finns där ute någonstans. En dag hittar hon en portfölj i hans garderob, som innehåller en inbjudan till ett sommarläger på Byrån för övernaturliga angelägenheter. Amari har ingen aning om vad det betyder, men hon förstår att det på något vis hänger ihop med hennes bror.

Hon söker upp den märkliga Byrån, och det blir ett möte som förändrar Amaris liv. Snart tvingas hon acceptera att magi och övernaturliga krafter faktiskt existerar. Hon bestämmer sig för att försöka bli antagen till Byråns skola. Testerna är svåra och hennes motståndare är ungdomar som har levt hela sina liv med magi. Att bli en av dem verkar helt omöjligt. Men Amari vet att hennes enda chans att hitta sin bror är att bli antagen till skolan och hon är beredd att slåss hårt för sin plats.

– Jag hoppas att läsaren känner att de genom den här boken har fått sin egen nominering till sommarlägret på Byrån för övernaturliga angelägenheter. Jag vill att de ska känna att de står sida vid sida med Amari när hon för första gången möter Byrån och underverken i den övernaturliga världen, säger författaren B.B. Alston. Och jag hoppas att läsarna tycker det är lika spännande som Amari att utforska dess många mysterier och hemligheter!

Amari och Nattbröderna är den första delen i en trilogi om Amari. En helt vanlig flicka från ett stökigt höghusområde som hamnar i en värld där all sorts magi existerar. Boken var det stora samtalsämnet på Frankfurtmässan 2020 och är såld till 25 länder. Filmrättigheterna är redan köpta av Universal Pictures.

159 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2021
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2021
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Ella Schartner
Utgiven: maj 2021

NYHETER

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår