Matt Debackere

Att våga säga ja

Vad skulle hända om du plötsligt sa ja, till allt? Sommaren jag sa ja till allt är en oemotståndligt charmig sommarläsning om att våga utmana sig själv.

fredag 21 maj 2021

Rachel är den duktiga flickan. Hon är skötsam, har högsta betyg i alla ämnen och lever ett inrutat liv. Så länge hon kan minnas har hon tackat nej till fester, resor, dejter – hon har bara fokuserat på att vara ... duktig. Men i början av sommarlovet hittar hon en gammal självhjälpsbok, som handlar om att säga ja och Rachel får en idé. Vad skulle hända om hon plötsligt sa ja – till allt?

– Jag brukar säga att jag skriver både för tonåringar och människor som har varit tonåringar. Och den här boken är dessutom särskilt tillägnad alla de där tjejerna som varit lite för skötsamma, säger Lindsey Roth Colli.

Så börjar en sommar som inte liknar någon annan. Rachel säger ja till nya erfarenheter och enorma misstag, till oväntade vänskaper och pirriga förälskelser. Det blir stökigt, härligt, förvirrande och framför allt väldigt roligt.

159 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2021
99 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Mikaela Knapp
Utgiven: maj 2021
99 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2021

NYHETER

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår