Läskigt och roligt i perfekt blandning

Möt Kaspar Blom, paranormal expert och spökjägare, och hans helt nya och lite överraskade assistent Siri. När man går på spökjakt vet man aldrig vad som kan hända!

tisdag 07 september 2021

Siri har tråkigt. Det är höstlov och hennes bästa vän är inte hemma. Till på köpet envisas hennes föräldrar med att släpa runt henne på massor av tråkiga loppisar. Vem bryr sig egentligen om gamla serietidningar och blommigt porslin? Men på en av loppisarna hittar hon plötsligt en lapp. Först är lappen helt tom men från ingenstans börjar text växa fram …

Hjälpreda sökes! Jag söker en modig och kvicktänkt hjälpreda (utan större löneanspråk) för kusliga och nervkittlande uppdrag. Hälsningar Kaspar Blom, paranormal konsult och spökexpert.

Längst ner på papperet står en adress som Siri känner igen. Den ligger precis nära där hon bor.

– Några kvarter från där jag bor står ett hus. Det är stort, rätt så gammalt och har ett runt vindsfönster. Där på vinden vore det roligt om en knasig detektiv har sitt kontor, tänkte jag en dag när jag fick förbi. Där och då föddes grundidén till Varning för spöken. Den knasiga detektiven förvandlades ganska snabbt till att bli en spökexpert i stället. En spökexpert som är i stort behov av en hjälpreda, och därifrån tog berättelsen fart, berättar författaren Daniel Edfeldt.

Siri bestämmer sig för att söka upp adressen och plötsligt, utan att hon riktigt förstår hur det har gått till, är hon hjälpreda till Kaspar Blom, paranormal konsult och spökexpert, och de är på väg ut på sitt första uppdrag!

Varning för spöken släpps även som ljudbok, inläst av Johan Ulvesson.

69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2021
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2021
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Johan Ulveson
Utgiven: september 2021

NYHETER

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår