Fotograf: Joshua Aaron Photography

Uppföljaren till den internationella bästsäljaren är här!

Efter att Amari hittade sin bror har saker lugnat ner sig. Men lugnet blir kortvarigt. Rivaliteten mellan eleverna hårdnar och brodern Quintons förbannelse blir bara värre och värre. Mitt i allt detta får Amari höra om en tävling, där det ska avgöras vem som ska bli Nattbrödernas efterträdare. Amari tackar först nej, hon har fullt upp med skolan och sin bror, som mår allt sämre. Men när hon inser att vinsten skulle kunna innebära en chans att rädda Quinton från hans förbannelse ändrar hon sig. Frågan är inte bara om hon kommer vinna det farliga spelet, utan om hon över huvud taget kommer överleva.

torsdag 10 november 2022

Amari och det farliga spelet är uppföljaren till B. B. Alstons debutroman som har prisats av Barnes & Nobles som bästa barn och ungdomsbok samt legat på New York Times bästsäljarlista för indie-titlar. Livet kring den första boken har varit en virvelvind och B.B. Alston berättar i en intervju om hur det har sett ut sedan Amari och Nattbröderna släpptes.

”Det är definitivt ordet jag skulle använda, det är helt klart som en virvelvind. Det är så roligt, för när jag skrev boken hade jag inga förväntningar. Jag hade fått avslag i så många år och jag tänkte att jag blir glad bara av att den säljer något. Men nu när den ligger på bästsäljarlistor som Sunday Times bestsellerlista, har ett filmavtal är signerat och det är nästan 30 länder där boken har sålts, känner jag att jag själv är med i en saga, ärligt talat.”

Amari och det farliga spelet är en fartfylld och förtrollande fantasy som passar perfekt för alla Harry Potter-fans.
 

NYHETER

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår