Massolit Förlagsgrupp

Massolit Förlagsgrupp

Massolit Förlag är ett allmänutgivande bokförlag med utgivning inom skönlitteratur och facklitteratur. Utöver våra redaktioner har vi en gemensam organisation för marknadsföring, PR, försäljning, produktion, ateljé och utlandsförsäljning med kontor i Stockholm.

Massolit Förlag ingår i Massolit Förlagsgrupp AB, där även B Wahlströms bokförlag, Massolit Pocket och Livsenergi ingår. Massolit Förlagsgrupp är sedan juli 2015 en del av Storytel AB (publ).

Utgivningen präglas av kvalitet och mångfald och bland målen finns att att bidra till en levande och nytänkande svensk bokbransch. Inom förlagsgruppen finns gedigen erfarenhet av att arbeta med litteratur och bokförläggandets olika beståndsdelar, såväl på traditionellt manér som med den nya teknikens möjligheter.

Massolit Förlagsgrupp kombinerar det stora förlagets muskler med det lilla förlagets snabbhet och flexibilitet. Viktiga värden för oss är mod, glädje, affärsmässighet, kreativitet och lojalitet.Massolit Förlagsgrupp AB
Postadress: Box 24167, 104 51 Stockholm 
Besöksadress: Tryckerigatan 4, 111 28 Stockholm


MFG.jpg (1)


Om B. Wahlströms Bokförlag

Wahlströms Bokförlag grundades 1911 och har gett ut barn- och ungdomsböcker sedan 1914. Vår ambition är att inspirera barn i alla åldrar att upptäcka glädjen med att läsa. 
Under paraplynamnet Läsglädje letar vi aktivt efter samarbeten och aktiviteter som på olika sätt främjar läsning bland barn och unga. Läs mer om våra projekt här. Redaktionen sitter i Stockholm. 

Massolit Förlagsgrupp AB
Postadress: Box 24167, 104 51 Stockholm 
Besöksadress: Tryckerigatan 4, 111 28 Stockholm

Gå till B. Wahlströms Bokförlag

BW

Om Ponto Pocket

Under namnet Ponto Pocket finns hela Massolit Förlagsgrupps pocketutgivning samlad. 

Massolit Förlagsgrupp AB
Postadress: Box 24167, 104 51 Stockholm 
Besöksadress: Tryckerigatan 4, 111 28 Stockholm

Gå till Ponto Pocket

Ponto pocket footer

Till bokklubben Livsenergi!