Axels monsterjakt 5 - Flyg och far

Genre Övrig Barn & UB

Åldersgrupp 6-9 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Axels monsterjakt 5 - Flyg och far

av Ewa Christina Johansson

Nej! Pär är borta igen! Suck. Ruts lillebror har försvunnit under skoldagen och nu är det bara modiga Axel som kan komma till undsättning. Problemet är bara att Axel inte känner sig så värst modig … Och i skolan verkar något riktigt lurigt vara på gång, det är någon som far omkring på en kvast och gör svarta skuggor på väggen. Någon som har spetsig hatt och stor krokig näsa. Efter att ha bekämpat både varulvar, vampyrer och mumier är det dags för Axel att ta sig an en tvättäkta häxa. Även om hon lyckats lura i alla att hon bara är en vanlig rektor. Men kanske gör en rektor precis vad som helst för att få snälla elever? Hon kanske till och med förvandlar dem till grodor?

Böckerna om Axel och hans vänner har på kort tid blivit väldigt populära bland läsare som gillar det lagom läbbiga och lättlästa.

Format Inbunden

ISBN 9789132159787

Utg.datum 2011-09-01

Sidor 96

Illustratör Johan Egerkrans

Redaktör Maja Lindqvist

Ewa Christina Johansson

Ewa Christina Johansson bor i Linköping och har alltid älskat att skriva. Hon har skrivit ett fyrtiotal böcker, de flesta för barn och ungdomar och med övernaturliga inslag. Hos B. Wahlströms har hon utkommit med serierna Spökhuset och Axels monsterjakt för yngre läsare, och flera populära fristående spökhistorier för de något äldre läsarna.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1724 x 2492

Storlek 2,82 MB

Ladda hem

Ewa Christina Johansson © Tomas Kihlman

Typ JPG

Format 3744 x 5616

Storlek 1,04 MB

Ladda hem

Fler böcker av Ewa Christina Johansson