Bennys hemliga rapporter

Genre Övrig Barn & UB

Åldersgrupp 9-12 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Bennys hemliga rapporter

av Per Lange, Johan Bergström, Henrik Ahnborg & Per Lange

Vinnare av Barnradions bokpris 2016!

Hur får man ihop en halv miljon kronor på ett enda sommarlov??!!

Hyra ut farmor? Palla äpplen?
Ordna en stor combat på ängen?

Vi stod inför ett gigantiskt problem. Vi måste få ihop en halv miljon kronor  annars skulle vår bästa vän försvinna! En halv mille på ett sommarlov? Det är ju omöjligt! Men vi satte igång i alla fall. Det handlar om att inte ge upp trots att precis allt går fel. Om att lyckas bli kompisar igen efter värsta bråket. Och så om kärlek förstås. Fast det är typ hemligt.

Elvaåriga Benny Fagerström, känd från Koden är knäckt, är tillbaka med en ny superhemlig bok. Alltså: visa den inte för dina föräldrar! Innehåller känslig information, bland annat hur du smiter hemifrån mitt i natten och vad en Frihetszon är för nåt.

Miljön är sommarlovslik med björkskog, solsken och badbrygga. Boken andas stor optimism och tro på barns förmåga att klara av saker. Med Bennys ord: Det finns inga omöjliga uppdrag. Inga omöjliga föräldrar. Tempot är högt och språket modernt utan att vara utslätat. Bennys hemliga rapporter kan ses som en modern variant av klassiska äventyrsberättelser.
BTJ, BTJ-häftet nr 12, 2016. Lektör Agneta Eriksson

Format Inbunden

ISBN 9789132168727

Utg.datum 2016-05-27

Sidor 150

Per Lange, Johan Bergström, Henrik Ahnborg

PER LANGE är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom kommunikation och har satt upp en egen show på Oscarsteatern som varit slutsåld 5 år i rad. Han är författare till flera böcker, och grundare av No Limits tillsammans med Johan Bergström.

JOHAN BERGSTRÖM har arbetat som marknadschef och affärschef i olika företag de senaste 15 åren.

HENRIK AHNBORG är regissör, manusförfattare och skådespelare. Han är skapare av den populära serien Geografens Testamente där han också medverkar som skådespelare. Har en bakgrund inom teater och brinner för berättande i olika former.

Per Lange

Per Lange är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom kommunikation och har satt upp en egen show på Oscarsteatern som varit slutsåld 5 år i rad. Han är författare till flera böcker, och grundare av No Limits tillsammans med Johan Bergström.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1667 x 2545

Storlek 1,66 MB

Ladda hem

Per Lange, Johan Bergström, Henrik Ahnborg

Typ JPG

Format 4252 x 2834

Storlek 10,14 MB

Ladda hem

Fler böcker av Per Lange, Johan Bergström, Henrik Ahnborg & Per Lange