Det låter bra!

Genre Bilderböcker 3-6 år

Åldersgrupp 0-3 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Det låter bra!

av Pernilla Gesén

Oj vad det låter, det låter bra! God morgon Lova!

Lova vaknar på morgonen. Men vad är det som låter som så konstig? Det är ju bara pappa som snarkar. Och hela den spännande vägen till dagis är ju också fylld av ljud. Det låter konstigt, högt och roligt. Det låter bra!

Snaar puh snaar puh
Vad är det som låter?

Pappa snarkar.
Munnen blåser.
Det låter bra!


Pyyyrlll
Vad är det som låter?

Kaffet kokar.
Äta frukost.
Många flingor!


Upp och fixa, ut och åka, in på bussen, stressa till dagis. Berättelsen om Lova och hennes pappa och deras morgonrutiner och resa till dagis är en upplevelserik liten historia för de minsta barnen. Det är fokus på den egna sinnevärlden - i det här fallet hörseln - och allt man kan uppfatta och upptäcka med hjälp av den. Lättigenkännligt för alla småbarnsföräldrar står Lovas eget kunnande och tyckande självklart i centrum. Sara Gimbergssons kärleksfullt humoristiska stil fångar flickan och hennes ljudvärld på bild.

Format Inbunden

ISBN 9789132158261

Utg.datum 2010-09-01

Sidor 32

Redaktör Maja Lindqvist

Pernilla Gesén

Pernilla Gesén har på sina snart femton år som författare hunnit skriva ungefär 40 böcker. Med bland annat sina serier om Alva och Klass 7B, och bilderböckerna om Lova och hennes pappa, har hon etablerat sig som en av de mest populära svenska barnboksförfattarna och hennes böcker är alltid med på bibliotekens topplistor över de mest utlånade.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 2001 x 2009

Storlek 0,96 MB

Ladda hem

Pernilla Gesén © Peder Lingdén

Typ JPG

Format 2832 x 4256

Storlek 1,24 MB

Ladda hem

Fler böcker av Pernilla Gesén