Firnbarnen 2 : Brännmärkta

Genre

Åldersgrupp 9-12 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Firnbarnen 2 : Brännmärkta

av Lena Ollmark

I skogen finns spåren av en mycket gammal ondska …

”Något rörde sig. Mannen satt blick stilla. Så skrattade han lite generat för sig själv, rätade på sig i sätet och tittade ut mot kalhygget. I samma ögonblick ångrade han sig. Det han såg där skulle för evigt förfölja honom genom mardrömmar och under mörka ensamma nätter.”

Mardrömmarna är plågsamt levande för Leo, Natta och Teddy, sedan den natten då vålnaderna som blivit instängda i skolans källare, befriades. De såg till att barnen fick ro, och att den galna lärarinnan försvann. Eller gjorde hon det?

När barn börjar försvinna från skolan känns plötsligt spökhistorien ohyggligt verklig, den om ”rotflickan” från skogen som lockar till sig barn för att fånga dem i rotvältorna. De hemliga lekarna med ”hon som finns i skogen” verkar inte längre så oskyldiga. Vem är egentligen ”rotflickan”? Och finns det ett samband mellan henne och den gamla lärarinnan? Natta, Leo och Teddy tvingas återigen söka upp och avvärja en mycket gammal ondska ...

Format Inbunden

ISBN 9789132166372


FormatE-bok

ISBN 9789132166389


Utg.datum 2015-08-25

Sidor 200

Lena Ollmark

Lena Ollmark är född 1968 och bor i Stockholm. Hon skriver böcker för både barn och vuxna, bland annat serien Krabbsjögrund. Hon har också skrivit manus till tv-serien Lilla spöket Laban. När hon inte skriver är Lena ute på skolor och skrämmer elever. Hon reser gärna, läser mycket och älskar skräckfilm.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1645 x 2480

Storlek 2,34 MB

Ladda hem

Lena Ollmark © Åsa Liffner

Typ JPG

Format 3672 x 4724

Storlek 11,76 MB

Ladda hem

Fler böcker av Lena Ollmark