Hjälparbyrån 2 – Fallet med sjömonstrets förbannelse

Genre Lättlästa

Åldersgrupp 6-9 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Hjälparbyrån 2 – Fallet med sjömonstrets förbannelse

av Daniel Edfeldt

"Simon och Nova simmade genom det täta sjögräset. Vattnet bubblade och skummade omkring dem. Men sjömonstret var snabbare. Det var redan ikapp. Nova kände hur det nafsade efter hennes fötter. Om någon sekund skulle monstret sluka dem!"

Tvillingarna Nova och Simon startade sin halvhemliga hjälparbyrå när de hade som allra tråkigast en varm sommardag. Efter det första uppdraget förstod de att fantastiska varelser och magiska platser finns runt hörnet  för den som vågar titta efter ordentligt. Men Hjälparbyråns andra uppdrag är svårare än det första. Nova och Simon följer med den mystiske Julian till botten av en djup sjö. Där upptäcker de att det vilar en förbannelse över alla sjöjungfrur och vattumän. Hjälparbyrån måste bryta den. Men hur lätt är det, när man samtidigt måste tampas med otäcka sjömonster och en trio elaka häxor?

"Edfeldt lyckas bra även i denna andra bok. Spännande och roligt med blandningen av sagoväsen och vanliga skolbarn och förhoppningsvis kommer det fler böcker i serien."
Ungtro om Fallet Med Sjömonstrets Förbannelse

Format Inbunden

ISBN 9789132167195


FormatE-bok

ISBN 9789132167201


Utg.datum 2016-03-21

Sidor 110

Illustratör Mats Minnhagen

Daniel Edfeldt

DANIEL EDFELDT har lång bakgrund som dator-och tv-spelsproducent (för spel med karaktärer som bland andra Bamse och Mumintrollen), men jobbar idag som utbildningsproducent på Skatteverket. Han har skrivit ett flertal episoder till tv-serien Stadens Hjältar, som idag visas i över 70 länder världen över. På B. Wahlströms har tidigare Tisdagskossan och Tisdagspiraterna utkommit.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1718 x 2492

Storlek 2,35 MB

Ladda hem

Daniel Edfeldt © Tina Stafren

Typ JPG

Format 4865 x 6520

Storlek 2,14 MB

Ladda hem

Daniel Edfeldt © Tina Stafren

Typ JPG

Format 4865 x 6520

Storlek 6,05 MB

Ladda hem

Fler böcker av Daniel Edfeldt