Iskompisar 1: En tjuv i klubben

Genre Övrig Barn & UB

Åldersgrupp 6-9 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Iskompisar 1: En tjuv i klubben

av Linda Skugge

Kan du göra en salchow, flip eller himmelspiruett? Det kan Jasmine, Vendela och Saga. De nioåriga bästisarna älskar att träna konståkning! Men när ett par dyra skridskor försvinner och tränarna tror att tjejerna stjäl från varandra, blir Jasmine, Vendela och Saga arga. De är övertygade om att den skyldiga inte finns i deras grupp. De bestämmer sig för att själva undersöka vad som har hänt – och finner en oväntad tjuv.

En tjuv i klubben är första delen i en ny lättläst serie om vänskap, om att stötta varandra och om att stå upp mot vuxenvärlden som inte alltid lyssnar eller har tid att bry sig.

Format Inbunden

ISBN 9789132201271

Utg.datum 2018-02-22

Sidor 110

Illustratör Sandra Wagner

Linda Skugge

LINDA SKUGGE började skriva professionellt redan som artonåring och har sedan dess skrivit i de flesta av landets största tidningar och gett ut ett femtontal böcker, bland annat Saker under huden, Fittstim och God natt min katt. Hon är krönikör i Icakuriren och litteraturkritiker på Expressen Kultur. Hon är aktuell med ljudboksserierna Bergtagen (Storytel Original), Svält (Bonnier Bookery) och P3-serien Himmelsberg som hon har skrivit tillsammans med sin syster Sigrid Tollgård. Linda Skugge är 44 år och bor med man, tre barn varav en tränar konståkning, och två katter i Sollentuna.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1724 x 2492

Storlek 4,50 MB

Ladda hem

Fler böcker av Linda Skugge