Klass 7B 4 - Varma händer frusna hjärtan

Genre Röd/gröna

Åldersgrupp 9-12 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Klass 7B 4 - Varma händer frusna hjärtan

av Pernilla Gesén

Tessan är i paradiset äntligen har hennes drömprins börjat visa intresse! Hon struntar faktiskt i att det stör Rozanna. Hon behandlar ju ändå Tessan som luft och dessutom är hon ihop med Nicolas.

Sets liv är upp och ner. Förut betydde skejtandet allra mest, men nu är det inte lika enkelt längre där finns söta Tessan som sköljer över honom som varm choklad. Men där finns också slaktarmaskinen Oskar som valt ut Set till sitt offer.

Så kommer den där kvällen när allt verkar hända. Tessan som försvinner med Johan, Set som till sin egen förvåning räddar Oskar och sedan möter Rozanna på akuten. Och som hon ser ut!

Under några kalla höstdagar i slutet av terminen blir flera i klass 7 B osams och måste hitta nya vänner. Andra drömmer om kärlek. Eller berömmelse och superkrafter.

Format Kartonnage

ISBN 9789132151835

Utg.datum 2007-09-21

Sidor 160

Pernilla Gesén

Pernilla Gesén har på sina snart femton år som författare hunnit skriva ungefär 40 böcker. Med bland annat sina serier om Alva och Klass 7B, och bilderböckerna om Lova och hennes pappa, har hon etablerat sig som en av de mest populära svenska barnboksförfattarna och hennes böcker är alltid med på bibliotekens topplistor över de mest utlånade.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1535 x 2339

Storlek 0,57 MB

Ladda hem

Pernilla Gesén © Peder Lingdén

Typ JPG

Format 2832 x 4256

Storlek 1,24 MB

Ladda hem

Fler böcker av Pernilla Gesén