Lockwood & Co. 1 – Den skrikande trappan

Genre

Åldersgrupp 9-12 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Lockwood & Co. 1 – Den skrikande trappan

av Jonathan Stroud

Nervkittlande spänning och humor i oemotståndlig kombination med krypande skräck!
Din hemsökelse – vår huvudvärk!

I över femtio år har varenda landsände i England plågats svårt av en epidemi – av vålnader. Spöken, andar och gengångare som inte är speciellt vänliga, snarare rent livsfarliga. Antalet parapsykiska agenturer har ökat med åren, alla med samma affärsidé: att förgöra spöken. Bara barn och unga har den rätta övernaturliga förmågan när det gäller att uppsöka och förinta. Till detta används värjor, järnkedjor och magnesiumeld. Konkurrensen mellan agenturerna är stenhård.

Lucy Carlyle, en talangfull, mycket ung agent med stor ambition, anländer till London, säker på att hon ska få anställning hos en av de mest framstående agenturerna. Istället hamnar hon hos Anthony Lockwood. Hans firma befinner sig på fallrepet, men han driver den med stolthet, och utan någon vuxens närvaro. Efter att ett jobb får ett katastrofalt avslut, sinar uppdragen. Mot sin vilja måste de därför anta sin farligaste utmaning någonsin. På ett av de absolut mest hemsökta godsen i England.

En historia där skräckinjagande spöken flåsar huvudpersonerna i nacken samtidigt som de löser mysterier i sann Sherlock Holmes-anda.

<iframe width="450" height="253" src="//www.youtube.com/embed/cEQ1d-rKn9Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Format Inbunden

ISBN 9789132162916


FormatE-bok

ISBN 9789132163647


Utg.datum 2014-02-07

Sidor 400

Översättare Carina Jansson

Redaktör Louella Bergman

Jonathan Stroud

Jonathan Stroud arbetade som förlagsredaktör i London innan han blev bästsäljande författare. Han bor nu i Hertfordshire med sin familj.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1829 x 2732

Storlek 2,41 MB

Ladda hem

Jonathan Stroud

Typ JPEG

Format 701 x 1050

Storlek 0,50 MB

Ladda hem

Fler böcker av Jonathan Stroud