Monsterflickan 5 - Återföreningen

Genre Övrig Barn & UB

Åldersgrupp 9-12 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Monsterflickan 5 - Återföreningen

av Stefan Ljungqvist

Återföreningen!
Böckerna om Monsterflickan Mira suddar ut gränserna mellan fantasi och verklighet och tar dig med på en resa in i en fantastisk värld fylld av godhjärtade monster, ett par illsinta väsen, agenter från en envis myndighet och ett och annat litet knytt.

Stefan Ljungqvist skriver gärna om utanförskap och identitet och låter sina läsare kastas mellan trygghet och hot. Fantasy-skräckserien om Monsterflickan är lättläst trots den fantasieggande och fylliga intrigen och i lite lättare format än traditionell fantasy. Perfekt för de som gillar fantasy men föredrar en kortare berättelse. Med Återföreningen avslutas serien om Miras sökande efter sin bakgrund och sina föräldrar.

Återföreningen är den avslutande boken i serien om Monsterflickan.
Monsterflickan bok ett - Blodsband
Monsterflickan bok två - Främlingarna
Monsterflickan bok tre - Sista pusselbiten
Monsterflickan bok fyra - Miraklet

Format Inbunden

ISBN 9789132154294

Utg.datum 2009-09-17

Sidor 144

Illustratör Johan Egerkrans

Stefan Ljungqvist

Färgstarka personligheter och fantastiska sagor har varit en stor del av Stefan Ljungqvists liv, från hans tidiga barndom i Sundbyberg – då han lyssnade till godnattsagor som hans mamma läst in på band – till de senaste tio årens yrkesliv – då han skapat innehåll till serietidningar, animerad film och TV-spel.
Tillsammans med Johan Egerkrans debuterade Stefan år 2005 med bilderboken Taggtråds-Tim och har också skrivit Lille Atlas tillsammans.
Stefan skriver också böckerna om Monsterflickan i vilka Johan har gjort de spännande illustrationerna. Den första delen av fem kom hösten 2006.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1551 x 2543

Storlek 0,64 MB

Ladda hem

Fler böcker av Stefan Ljungqvist