Monsterflickan bok två - Främlingarna

Genre Övrig Barn & UB

Åldersgrupp 9-12 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Monsterflickan bok två - Främlingarna

av Stefan Ljungqvist

MONSTERFLICKAN BOK TVÅ<BR>
Främlingarna<BR>
av Stefan Ljungqvist<BR>
<BR>
Nu kommer den andra boken i serien om Miras kamp för att fi nna sina riktiga föräldrar och nå insikt om vem hon egentligen är.<BR>
<BR>
När Mira och Sylvester förenas med den gåtfulla morbror Lopus i karavanen känner de att livet äntligen börjar ljusna. Men snart börjar märkliga saker inträffa. De Äldste misstänker att Mira och Sylvester lett agenter från Monstermyndigheten till karavanen och det dröjer inte länge innan det blir uppenbart att det är någon som vakar över dem i skuggorna, någon som väntar på rätt tillfälle att göra nästa drag. Och både Mira och Sylvester plågas av hemska mardrömmar. Mardrömmar som känns skrämmande verkliga. När Sylvesters livsviktiga medicin tar slut och Mira inser vem det är som ligger bakom allt oväntat som inträffat i karavanen ställs hon inför ett avgörande val. Ett val som kan ändra hela hennes framtid <BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>

Format Kartonnage

ISBN 9789171308962

Utg.datum 2007-05-23

Sidor 128

Illustratör Johan Egerkrans

Stefan Ljungqvist

Färgstarka personligheter och fantastiska sagor har varit en stor del av Stefan Ljungqvists liv, från hans tidiga barndom i Sundbyberg – då han lyssnade till godnattsagor som hans mamma läst in på band – till de senaste tio årens yrkesliv – då han skapat innehåll till serietidningar, animerad film och TV-spel.
Tillsammans med Johan Egerkrans debuterade Stefan år 2005 med bilderboken Taggtråds-Tim och har också skrivit Lille Atlas tillsammans.
Stefan skriver också böckerna om Monsterflickan i vilka Johan har gjort de spännande illustrationerna. Den första delen av fem kom hösten 2006.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1592 x 2538

Storlek 1,25 MB

Ladda hem

Fler böcker av Stefan Ljungqvist