Superbitcharna 3: Superbitcharna och spökhuset

Genre Övrig Barn & UB

Åldersgrupp 9-12 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Superbitcharna 3: Superbitcharna och spökhuset

av A. Audhild Solberg

Inför sjuornas årliga klassresa testar skolan något helt nytt: Bakkemo Bootcamp, beläget i ett gammalt nedlagt hotell uppe på fjället. Nils och Anne Bea är nervösa. Inte nog med att de måste stå ut med superbitcharna hela veckan, Theas supersnobbiga mamma ska följa med. Dessutom kommer en klass från en annan skola vara där samtidigt, och de kan bli tvungna att dela rum med med folk de aldrig träffat.

Men när de går av bussen uppe i fjällbyn inser de att de har betydligt större problem än så. Hotellet ser ut att vara hämtat från en skräckfilm, och enligt sägnen hemsöks det av en orolig ande. Det dröjer inte länge innan de alla är skrämda från vettet.

Samtidigt slits Anne Bea mellan Magnus som hon varit förälskad i länge, och den charmige Jesper från den andra skolan. Går det att vara kär i två stycken samtidigt?

Format Inbunden

ISBN 9789132178726

Utg.datum 2017-02-24

Sidor 210

Översättare Ylva Kempe

A. Audhild Solberg

A. AUDHILD SOLBERG bor i Oslo och älskar film, böcker och mat (men hon lagar den helst inte själv). Hon arbetade i förlagsbranschen i 15 år innan hon debuterade som författare med Kampen mot superbitcharna.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1655 x 2480

Storlek 2,54 MB

Ladda hem

A. Audhild Solberg © AKAM1K3

Typ JPG

Format 3000 x 4495

Storlek 8,98 MB

Ladda hem

Fler böcker av A. Audhild Solberg