The Selection 3 - Den utvalda

Genre Övrig Barn & UB

Åldersgrupp 15+

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

The Selection 3 - Den utvalda

av Kiera Cass

America hade aldrig kunnat föreställa sig att det gick att finna äkta kärlek i en tävling som Urvalet. Men hennes känslor för Maxon har växt sig starka och konkurrensen är tuff, så med bara några veckor kvar innan allt avgörs måste hon jobba hårdare än aldrig förr för att vinna. Mot tävlingens slut intensifieras också trycket utifrån. Rebellernas attacker blir blodigare och brutalare, och America som egentligen står på rebellernas sida måste dölja sina sympatier. Hennes enda chans att verkligen förändra kungariket i grunden är att vinna tävlingen och tronen, och hoppas på att även Maxon har mod nog att stå upp för vad som är rätt. The Selection – Den utvalda är tredje boken av fem i KIERA CASS enormt hyllade serie, såld i miljontals exemplar världen över.

En dystopisk variant av Askungen. Lättsmält och underhållande i en tilltalande förpackning. En oemotståndlig liten godbit.
Bokhuset om Ceremonin

Eliten är en riktigt bra, fängslande bladvändare för tonåringar.
BTJ-häftet nr 20, 2016. Lektör, Anna-Karin Närkling om Eliten

Format Inbunden

ISBN 9789132169137

Utg.datum 2017-01-27

Sidor 360

Kiera Cass

Kiera Cass släppte sin första bok 2009. Hon är uppvuxen i South Carolina och har en examen i historia. Hon älskar efterrätter, pojkband och bokhyllor, och hatar att flyga.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1603 x 2524

Storlek 2,16 MB

Ladda hem

Kiera Cass © Dustin Cohen

Typ JPG

Format 3000 x 2000

Storlek 3,54 MB

Ladda hem

Fler böcker av Kiera Cass