The Selection 4 - Kronprinsessan

Genre Övrig Barn & UB

Åldersgrupp 15+

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

The Selection 4 - Kronprinsessan

av Kiera Cass

Prinsessan Eadlyn har under sin uppväxt hört ändlösa historier om hur hennes föräldrar möttes och hur de föll handlöst för varandra. Hon har alltid tyckt att det låter väldigt romantiskt, men hon har inget intresse av att upprepa historien. Om det var upp till henne skulle hon helst aldrig gifta sig. Men en prinsessa får inte bestämma sådana saker på egen hand och Eadlyn kan inte fly från sitt öde. Det är dags för henne att delta i Urvalet. Eadlyn är helt inställd på att det för hennes del inte kommer att sluta med romantik, men när tävlingen börjar visar det sig att en av deltagarna faktiskt kan vara den rätta. Och kanske ligger det där lyckliga slutet inte så långt bort som Eadlyn alltid trott.

Kronprinsessan är den fristående fortsättningen på Ceremonin, Eliten och Den utvalda, de tre första delarna i Kiera Cass omåttligt populära och beroendeframkallande serie The Selection.

Format Inbunden

ISBN 9789132198120

Utg.datum 2017-08-28

Sidor 290

Kiera Cass

Kiera Cass släppte sin första bok 2009. Hon är uppvuxen i South Carolina och har en examen i historia. Hon älskar efterrätter, pojkband och bokhyllor, och hatar att flyga.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1647 x 2480

Storlek 2,23 MB

Ladda hem

Kiera Cass © Dustin Cohen

Typ JPG

Format 3000 x 2000

Storlek 3,54 MB

Ladda hem

Fler böcker av Kiera Cass