Vi är en

Genre Övrig Barn & UB

Åldersgrupp 12-15 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Vi är en

av Sarah Crossan

Sextonåriga Grace och Tippy är sammanvuxna tvillingar, förenade vid höften. De delar bokstavligt talat allt. De är två individer med egna känslor, rädslor och hemligheter, men ändå en. När familjen inte längre har råd med privatundervisning måste tvillingarna för första gången börja i en vanlig skola. Hierarkierna är stenhårda och korridorerna fyllda av nyfikna blickar, elaka viskningar och rykten. Men för första gången kan de skaffa riktiga vänner, och kanske till och med snudda vid något som tidigare varit otänkbart – den stora kärleken. Men så tvingas Grace erkänna att hon inte mår bra och plötsligt står tvillingarna inför ett omöjligt val.

Vi är en är en berättelse om identitet och systerskap, framförd i en unik berättarstil som gjort Sarah Crossan uppmärksammad världen över.

Format Inbunden

ISBN 9789132169793

Utg.datum 2016-08-29

Sidor 448

Sarah Crossan

SARAH CROSSAN har varit verksam som lärare i engelska och drama vid Cambridge University men skriver numera böcker på heltid. Hennes böcker Apple and Rain och The Weight of Water har båda nominerats till The Carneige Medal, och Vi är en (One) är nominerad till The Irish Book Awards. Sarah Crossan kommer från Irland och bor för närvarande i England.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1643 x 2480

Storlek 1,62 MB

Ladda hem

Sarah Crossan

Typ JPG

Format 2029 x 2029

Storlek 2,07 MB

Ladda hem