Hjälparbyrån 4: Fallet med den onda fen

Genre Övrig Barn & UB

Åldersgrupp 6-9 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Hjälparbyrån 4: Fallet med den onda fen

av Daniel Edfeldt

De har hittat en försvunnen enhörning, räddat förtrollade sjöjungfrur och botat en alvprinsessa från frostfeber. Nu är tvillingarna redo för ett nytt uppdrag.

Sista helgen på sommarlovet får Hjälparbyrån ett magiskt meddelande! Någon har råkat illa ut och behöver deras hjälp. Nova och Simon packar sin utrustning och cyklar till undsättning. Men allt är inte vad det verkar vara och tvillingarna ställs inför sitt farligaste fall någonsin.

I den sista delen om Hjälparbyrån får vi vara med om hisnande äventyr i både torn och i underjorden, möta talande skelett, näcken och massor av andra sagoväsen. Ja, faktiskt en hel armé av dem.

Skrivet om Hjälparbyrån
“Jag kan varmt rekommendera dessa böcker till alla lite mer avancerade nybörjarläsare som gillar fantasifulla äventyr. Eller lite mindre avancerade nybörjarläsare som du läser högt för, såklart."
BARNBOKSPRAT.SE

Format Inbunden

ISBN 9789132201547

Utg.datum 2018-01-25

Sidor 110

Illustratör Mats Minnhagen

Daniel Edfeldt

DANIEL EDFELDT har lång bakgrund som dator-och tv-spelsproducent (för spel med karaktärer som bland andra Bamse och Mumintrollen), men jobbar idag som utbildningsproducent på Skatteverket. Han har skrivit ett flertal episoder till tv-serien Stadens Hjältar, som idag visas i över 70 länder världen över. På B. Wahlströms har tidigare Tisdagskossan och Tisdagspiraterna utkommit.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1720 x 2492

Storlek 1,92 MB

Ladda hem

Daniel Edfeldt © Tina Stafren

Typ JPG

Format 4865 x 6520

Storlek 2,14 MB

Ladda hem

Daniel Edfeldt © Tina Stafren

Typ JPG

Format 4865 x 6520

Storlek 6,05 MB

Ladda hem

Fler böcker av Daniel Edfeldt