Lockwood & Co. 4 - Den flammande skuggan

Genre Övrig Barn & UB

Åldersgrupp 12-15 år

Förlag B Wahlströms

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Lockwood & Co. 4 - Den flammande skuggan

av Jonathan Stroud

Lucy har lämnat spökjägarbyrån Lockwood & Co. Numera frilansar hon för olika agenturer, som hon tycker bättre uppskattar hennes unika talang för att förgöra spöken. Men när Anthony Lockwood ändå ber Lucy om hjälp kan hon inte säga nej. Hans agentur är den enda som anses skicklig nog att åta sig fallet med det legendariska spöket som kallas ”den flammande skuggan”. Det är ett extremt farligt uppdrag, och Lucys begåvning är helt nödvändig om Lockwood ska lyckas.

Men stämningen mellan Lucy, Anthony och de övriga agenterna är minst sagt spänd, vilket försvårar en redan hotfull situation. De måste hitta ett sätt att försonas och kunna samarbeta igen, om de ska lyckas. Men så uppdagas en chockerande sanning som kommer att skaka om dem alla.

Om tidigare delar i serien
Originellt och humoristiskt om spökjagarbyrå i London.
– Dagens Nyheter

Mums för spökfrossare.
– Östgöta Correspondenten

Fantasieggande bokserie … Världen är minst lika väl uppbyggd som trollkarlsvärlden i Harry Potter och vänskapen mellan de tre ungdomarna lika stark som mellan Harry, Ron och Hermione.
– Tidningen Kulturen

Format Inbunden

ISBN 9789132176456

Utg.datum 2017-02-24

Sidor 450

Översättare Carina Jansson

Jonathan Stroud

Jonathan Stroud arbetade som förlagsredaktör i London innan han blev bästsäljande författare. Han bor nu i Hertfordshire med sin familj.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1639 x 2480

Storlek 2,77 MB

Ladda hem

Jonathan Stroud

Typ JPEG

Format 701 x 1050

Storlek 0,50 MB

Ladda hem

Fler böcker av Jonathan Stroud